Jeg trodde jeg hadde blitt syk

Det viste seg at jeg bare er totalt utslitt. Lite søvn og mye stress fikk meg til å få skikkelig feberfølelse på jobb. Jeg var sikker på at jeg hadde fått influensa, faktisk så sikker at jeg sa fra til nestlederen på jobb at jeg mest sannsynlig er syk og ikke kommer på jobb i morra.

Nå er jeg frista til å si at jeg er syk i morra selv om jeg ikke er det, slik at jeg får fire dager fri i stedet for tre. Men hva om jeg faktisk blir syk såpass mange ganger at jeg går tom for egenmeldinger? Jeg vet jeg har lov til å bruke egenmeldinger for psykedager også, hvis det er nødvendig. Men jeg har tross alt den korteste vakta i morra, og etterpå har jeg tre dager helg. Så hvis jeg biter tenna sammen og har meg på jobb, slipper jeg å bruke egenmelding nå, og kan eventuelt bruke den senere i år. Hvem vet, kanskje jeg kommer til å bli syk mange ganger i år. Selv om jeg vanligvis ikke blir syk.

Og å ta psykedager føles feil, på en måte. Jobben vet ikke at jeg har ADHD. Ikke at jeg er deprimert for tiden heller. Jeg vet det er lov, men det føles allikevel feil. Som at psykisk sykdom ikke er like "lovlig" som fysisk sykdom.

Jeg vet ikke. Vi får se i morra. Den tid, den sorg. Nå skal jeg i hvert fall legge meg, så jeg får nok søvn for én gangs skyld. Søvn er vanskelig for tiden.

#adhd #psyk #jobb

Én kommentar

charlotte79

14.01.2016 kl.12:02

Tenker kanskje du burde fått en sykemelding? Bedre en å gå på en skikkelig smell :/

Skriv en ny kommentar

lettdistrahert

lettdistrahert

29, Trondheim

Har ADHD, og prøver å finne ut hva dette betyr.

Kategorier

Arkiv

hits